Barna: Domnule Ciolacu, mai aveţi încă timp să renunţaţi la moţiune şi să vă concentraţi atenţia către nevoile reale ale cetăţenilor acestei ţări

Preşedintele USR Dan Barna a declarat că depunerea moţiunii de cenzură de către PSD, în perioadă de criză sanitară, este un „gest stupefiant de iresponsabilitate”. El îi transmite liderului interimar al social-democraţilor Marcel Ciolacu că PSD încă mai are timp să renunţe la moţiunea şi să se concentreze asupra nevoilor reale ale românilor.

„Moţiunea de cenzură a PSD este un exerciţiu stupefiant de iresponsabilitate. Avem o criză sanitară, avem o criză economică şi domnul Ciolacu insistă să avem şi o criză politică. Cum rezolvă căderea guvernului numărul de paturi ATI? Cum face o moţiune de cenzură deficitul să scadă? Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România după ce au lăsat în urmă dezastrul pe care îl ştim cu toţii?”, a scris Dan Barna joi pe Facebook.

El l-a îndemnat pe Marcel Ciolacu să lase alegerile să decidă cine merită să guverneze.

Domnule Ciolacu, haideţi să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveţi încă timp să renunţaţi la moţiune şi să vă concentraţi atenţia către nevoile reale ale cetăţenilor acestei ţări. Printre ele nu a fost niciodată o criză politică”, a conchis Barna.

Moţiunea de cenzură a fost citită joi în plenul reunit al celor două Camere. La finalul şedinţei, premierul Ludovic Orban a anunţat că joi sau vineri va fi sesizat la CCR un conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament din cauza depunerii moţiunii în perioada vacanţei parlamentare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barna ciolacu motiunegest stupefiantmotiune de cenzura psdmotiune iresponsabila
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes