Barna, după respingerea moţiunii: Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercaţi de 30 de ani să puneţi frână României

Vicepremierul Dan Barna, co-preşdinte al USR PLUS, afirmă, marţi, după respingerea moţiunii depuse de PSD, că ”spectacolul disperării PSD e înduioşător”, dar revoluţia bunei guvernări merge mai departe. ”Dacă o ţin aşa, până şi copiii au să vadă într-o zi că sunt un partid al subdezvoltării şi sărăciei”, a afirmat Barna.

”Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a picat. Revoluţia bunei guvernări merge mai departe. Spre deosebire de semnatarii exerciţiului de demagogie ipocrită de azi, noi încercăm să facem ţara asta mai bună. Am promis că vom construi infrastructură, construim infrastructură. Am promis că vom face spitale, am început să face spitale şi le veţi vedea la finalul acestei guvernări. Am promis o justiţie curată, avem o justiţie curată şi vom consfinţi asta în lege până la finalul anului. Am promis că vom fi cinstiţi cu bugetul şi posibilităţile ţării şi asta facem”, a scris, marţi, pe Facebook, Dan Barna.

Axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu

Vicepremierul afirmă că Guvernul construieşte ”o Românie care nu îi place PSD-ului”.

”O Românie onestă, dezvoltată şi aşezată pe baze durabile. Iar spectacolul disperării PSD e înduioşător, dar nu o să ne oprească din drum. Nu sunt eu cel care să dea sfaturi pesediştilor, dar dacă o ţin aşa, până şi copiii au să vadă într-o zi că sunt un partid al subdezvoltării şi sărăciei. Un partid al trecutului. Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercaţi de 30 de ani să puneţi frână României.  Nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construieşti PSD. E plină de necazuri, sărăcie şi ipocriţi”, a mai scris BArna.

Vicepremierul acuză PSD că nu a făcut decât să distrugă:

”Dar ne-a rămas speranţa şi în baza ei construim azi. Oricât de mult vă enervează asta pe voi. Planul acestui Guvern şi al coaliţiei este de a implementa nişte reforme pe termen lung, nişte reforme robuste pentru România, o schimbare pe care PSD nu a putut să o dea românilor, cum am văzut de atâtea ori”, a mai scris Barna.

Moţiunea depusă de PSD a primit 201 voturi ”pentru”, mult sub necesarul de 234.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

axa iliescu-dragnea-ciolacubarna dupa motiunebarna mesaj psddan barna
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes