Băse îl rade pe Nicușor, anunță Cozmin Gușă, care prezintă primul sondaj pentru București

Potrivit unui sondaj de tip CATI, anunțat de Cozmin Gușă, Gabriela Firea ocupă primul loc, fiind urmată de Nicușor Dan și de Traian Băsescu.

Primul sondaj după intrarea lui BĂSE:
FIREA 32%;
N. DAN 28%;
BĂSESCU 24%.

Sondajul este de tip CATI, adică realizat telefonic, cu o marjă de eroare de 3%, iar procentele sunt deduse dintre cei ce declară că merg la vot. ‘Sondorul’ e om serios, nu a dat ‘dume’ niciodată.

Se confirmă astfel ce ziceam ieri, respectiv creștere Băse și scădere Nicușor. Ceea ce nu pricep amatorii din PNL-PLUS-USR este că în București electoratul lor nu-i de dreapta, ci e ANTI PSD! Iar intrarea lui Băse, cel mai ‘legendat’ ca fiind anti PSD dintre politicienii români, va ‘fura’ treptat voturile lui Nicușor.

Iar peste vreo 2 săptămâni, Marinarul o să-i reamintească lui Plicușor că a zis public că se va retrage în favoarea unui candidat mai bine plasat al dreptei. Și-atunci, ca-n Caragiale, o s-o vedem pe Gabi Firea, care azi e bucuroasă de intrarea lui Băse, insistând ca Nicușor să nu se retragă.
Aaaaaa, pe unde vor fi KlauSILĂ și LuCOVID?! Pe sub pat”, a transmis Cozmin Gușă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

basescu firea nicusor sondajcozmin gusa sondajprimul sondaj dupa intrarea lui basesondaj bucuresti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes