Băsescu, anunț despre retragerea din cursa pentru Primărie. Acum nu mai este căpitan de vas, ci… aeronavă

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a susținut în cadrul unei conferințe de presă de luni că nu se va retrage din cursa electorală înainte de alegeri, precizând că „e ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin”.

”Nu sunt geambaș de voturi, nu am de dat și de cumpărat, iau câte voturi pot. Nu mă voi opri niciodată dintr-o cursă electorală. E ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin. Eu sunt avionul”, a susținut Traian Băsescu.

De asemenea, fostul președinte a făcut câteva precizări și despre alegerile parlamentare, anunțând că PMP nu va face alianță cu PNL din cauza modului în care liberalii au acționat în ceea ce privește alegerile locale, respectiv susținerea candidatului la Primăria Muncipiului București.

”Exclud alianță cu PNL-ul, pe ăștia nu-i mai crede nimeni. Acum, până cu 7 zile înainte de depunerea listelor, au spus că facem alianță. Eram pregătiți să mergem pe listă comună la Primăria Capitalei, cu candidat unic, mai bine să îl susțină ei pe Nicușor Dan, nu noi”, a mai declarat acesta.

În ceea ce privește poziționarea PMP în sondaje înainte de alegerile locale, fostul președinte a anunțat că nu îl interesează ”eu îmi fac treaba, candidez, PMP-ul are o treabă, candidează”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta basescubasescu retragereretragere de la primarie basescutraian basescu aviontraian basescu primar
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes