Administrație locală

Băsescu, anunț despre retragerea din cursa pentru Primărie. Acum nu mai este căpitan de vas, ci… aeronavă

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a susținut în cadrul unei conferințe de presă de luni că nu se va retrage din cursa electorală înainte de alegeri, precizând că „e ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin”.

”Nu sunt geambaș de voturi, nu am de dat și de cumpărat, iau câte voturi pot. Nu mă voi opri niciodată dintr-o cursă electorală. E ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin. Eu sunt avionul”, a susținut Traian Băsescu.

De asemenea, fostul președinte a făcut câteva precizări și despre alegerile parlamentare, anunțând că PMP nu va face alianță cu PNL din cauza modului în care liberalii au acționat în ceea ce privește alegerile locale, respectiv susținerea candidatului la Primăria Muncipiului București.

”Exclud alianță cu PNL-ul, pe ăștia nu-i mai crede nimeni. Acum, până cu 7 zile înainte de depunerea listelor, au spus că facem alianță. Eram pregătiți să mergem pe listă comună la Primăria Capitalei, cu candidat unic, mai bine să îl susțină ei pe Nicușor Dan, nu noi”, a mai declarat acesta.

În ceea ce privește poziționarea PMP în sondaje înainte de alegerile locale, fostul președinte a anunțat că nu îl interesează ”eu îmi fac treaba, candidez, PMP-ul are o treabă, candidează”.

Alte știri de interes

O vedetă PRO TV părăsește televiziunea. Elena Lasconi devine primar la Câmpulung

Mihnea Tudor

Marian Oprişan pierde şefia Consiliului Judeţean Vrancea

Mihnea Tudor

Firea nu-și recunoaște înfrângerea: Spre dimineaţă vom şti exact

Mihnea Tudor

Alegeri Locale 2020 – Ciolacu: Am dublat votul politic la Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare

Gloria Pascu

ALEGERI LOCALE 2020 – Secţiile de vot s-au închis. Care este prezența la vot

Saghin Cristian

EXIT-POLL ora 21.00 – Alegeri locale 2020. Rezultate alegeri București și în țară. Cine a câștigat Primăria Generală

Mihnea Tudor

Denunţ la DNA împotriva lui Nicuşor Dan, depus de câțiva parlamentari PSD

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

Băsescu: Eu îi cer demisia lui Cioloş din politică pentru modul în care a desfiinţat doi şi un sfert şi a lăsat clanurile să îşi facă de cap

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »