Bastonul de polițist din biroul primarului Tudorache. Surpriza zilei pentru Clotilde Armand

Bastonul de polițist din biroul primarului Tudorache. Surpriza zilei pentru Clotilde Armand
Bastonul de polițist din biroul primarului Tudorache. Surpriza zilei pentru Clotilde Armand

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din Capitală, a povestit pe Facebook ce nereguli a găsit în sediul primăriei, la sfârșitul primei zile din mandatul său.

Armand prezintă într-o postare pe pagina sa de socializare „câteva date importante moștenite de la administrația trecută”.

Ce a găsit Clotilde Armand la sediul Primăriei în prima zi de mandat
– 835 de litigii;
– contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanță;
– mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv;
– avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului;
– primăria nu este deloc digitalizată, deși există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiții”, scrie Clotilde Armand.

Surprizele nu s-au lăsat așteptate nici atunci când și-a luat în primire biroul de primar, găsind lucruri la care nu se aștepta și… mizerie:

”PS: mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”, mai scrie primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand (USR-PLUS) a fost învestită joi, 29 octombrie, ca primar al Sectorului 1, la 32 de zile de la alegerile locale din 27 septembrie. Primarul în funcție al Sectorului 1 a depus jurământul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

baston politist birou primar clotilde armand birou clotilde armand nereguli nereguli primaria sector 2
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes