Bătaie ca-n Vestul Sălbatic, pe o terasă în Vama Veche – VIDEO

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie, sâmbătă, în fața localului Molotov, din Vama Veche.

”În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan.
Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment.
În cauză, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Reamintim că în urmă cu câteva zile o terasă din Vama Veche a fost închisă, după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu coronavirus.

https://www.facebook.com/100014000865482/videos/920088688467818/?t=4

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a declanșat o anchetă epidemiologică în acest caz.

Directoarea DSPJ, Cristina Schipor, a confirmat, duminică dimineață, că a apărut un nou caz de Covid-19 în rândul angajaţilor terasei din Vama Veche care a fost închisă sâmbătă după confirmarea unui caz de coronavirus. Primul caz a fost al unei barmaniţe de la terasa respectivă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barul molotov bataie vama veche vama veche
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes