Bătaie cu săbii și cuțite la Baia Mare, anunțată pe Facebook, oprită de polițiști și jandarmi

Două clanuri rivale s-au luat la bătaie în parcarea unui supermarket din municipiul Baia Mare, după care o parte dintre persoane au fugit în magazin, majoritatea având săbii şi cuţite. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, echipele mixte au intervenit în urma unui apel la 112. Magazinul a fost devastat, potrivit imaginilor de la fața locului.

“În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Jandarmi s-au deplasat de urgenţă în parcarea unui centru comercial din strada Grănicerilor. Ca urmare a intervenţiei poliţiştilor, starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Florina Meteş.

Potrivit aceleiaşi surse, în continuare se desfăşoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-au comis faptele semnalate, urmând a fi dispuse măsurile legale. Conform unor surse poliţieneşti, au loc percheziţii domiciliare la mai multe adrese din municipiul Baia Mare, la persoane posibil implicate în scandal. Încă din cursul zilei, aceste persoane s-au ameninţat pe Facebook, iar seara şi-au dat întâlnire în faţa unui supermarket. Persoanele participante la violenţa stradală sunt suspecte a fi implicate în traficul de persoane pentru practicarea prostituţiei şi contrabanda cu ţigări, unele dintre aceste întorcându-se recent acasă din străinătate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bataie cu cutite bataie cu sabii
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes