Bătrână tâlhărită barbar de doi tineri, pentru o pungă de alimente

O femeie din Tulcea, bătrână și bolnavă, umblând cu ajutorul a două bastoane, a mers la un magazin din apropierea blocului în care locuia, pe strada Gării, din Tulcea, pentru a-și cumpăra alimente. La întoarcere a fost tâlhărită cu bestialitate de doi indivizi.

Martorii au povestit că femeia se întorcea spre casă, iar după ce a intrat în blocul în care locuia a fost atacată de doi tineri, și lovită cu o violență feroce. Ba mai mult, femeia a fost împinsă și pe scări, și asta în condițiile în care abia putea umbla.

După primele cercetări ale polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Tulcea, cei doi atacatori au fost reținuți aproape de locul faptei. Tâlharii au lovit-o cu pumnii în zona capului și a feței, după care au împins-o pe scări, cu scopul de a-i fura femeii o pungă pe care o avea în mână.

În urma atacului, femeia s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, rămânând inconștientă. Atacul a fost văzut de câțiva vecini care au sunat la 112 și au sărit să îi ofere bătrânei primul ajutor. Așa se face că la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și de jandarmerie, dar și unul de la SMURD care i-au acordat femeie primele îngrijiri medicale după care au transportat-o la sediul Unității de Primire a Urgențelor Tulcea, cu multiple leziuni în zona capului.

După o scotocire a zonei respective, atacatorii au fost rapid prinși, cu ajutorul informațiilor oferite de martorii oculari. Unul dintre ei se numește George Tutunea, un recidivist cu ani mulți de închisoare, acesta fiind recent eliberat din închisoare.

Polișțiștii din Tulcea atrag atenția că în ultima vreme au crescut alarmant numărul de cazuri de tâlhări comise asupra persoanelor ân vârstă, care nu se pot apăra, și pot căcea ușor pradă hoților.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

femeie talharita tulcea
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes