Social

Bătrână tâlhărită barbar de doi tineri, pentru o pungă de alimente

O femeie din Tulcea, bătrână și bolnavă, umblând cu ajutorul a două bastoane, a mers la un magazin din apropierea blocului în care locuia, pe strada Gării, din Tulcea, pentru a-și cumpăra alimente. La întoarcere a fost tâlhărită cu bestialitate de doi indivizi.

Martorii au povestit că femeia se întorcea spre casă, iar după ce a intrat în blocul în care locuia a fost atacată de doi tineri, și lovită cu o violență feroce. Ba mai mult, femeia a fost împinsă și pe scări, și asta în condițiile în care abia putea umbla.

După primele cercetări ale polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Tulcea, cei doi atacatori au fost reținuți aproape de locul faptei. Tâlharii au lovit-o cu pumnii în zona capului și a feței, după care au împins-o pe scări, cu scopul de a-i fura femeii o pungă pe care o avea în mână.

În urma atacului, femeia s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, rămânând inconștientă. Atacul a fost văzut de câțiva vecini care au sunat la 112 și au sărit să îi ofere bătrânei primul ajutor. Așa se face că la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și de jandarmerie, dar și unul de la SMURD care i-au acordat femeie primele îngrijiri medicale după care au transportat-o la sediul Unității de Primire a Urgențelor Tulcea, cu multiple leziuni în zona capului.

După o scotocire a zonei respective, atacatorii au fost rapid prinși, cu ajutorul informațiilor oferite de martorii oculari. Unul dintre ei se numește George Tutunea, un recidivist cu ani mulți de închisoare, acesta fiind recent eliberat din închisoare.

Polișțiștii din Tulcea atrag atenția că în ultima vreme au crescut alarmant numărul de cazuri de tâlhări comise asupra persoanelor ân vârstă, care nu se pot apăra, și pot căcea ușor pradă hoților.

Alte știri de interes

Generalul-maior Petrișor Mandu a murit la două zile după soția sa. Ambii au avut coronavirus

Mihnea Tudor

Week-end de coșmar: Zeci de şoferi şi motociclişti, amendaţi pentru deficienţe tehnice ale autovehiculelor

Saghin Cristian

Se întâmplă la Serviciul Pașapoarte: Mort, chemat la birou pentru a da lămuriri

Gloria Pascu

Individul care a împuşcat în cap o altă persoană, cu un pistol cu bile, prins de poliţişti

Saghin Cristian

Strănepotul lui Ion Creangă, preotul Ailioaiei, a murit de Covid

Mihnea Tudor

Poliția Siguranța Școlară, înființată sub semnătura lui Vela. Va combate violența și bullying-ul în școli

Gloria Pascu

Aeroportul Henri Coandă – schimbări importante privind accesul pasagerilor

Gloria Pascu

Sindicatul polițiștilor Europol: Bode minte cu nerușinare. Șoferul SPP nu are nicio vină. Ne spuneți și nouă ce fumați?

Mihnea Tudor

Valerică Râmbu padelează pe Dunăre pentru strângere de fonduri pentru un bazin de hidrokinetoterapie pentru copii cu dizabilități

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »