Beatrice Mahler, mesaj după incidentul de la Institutul Marius Nasta

Managerul Institutului ”Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a transmis un mesaj aparținătorilor și pacienților internați la ATI, după incidentul care a avut loc în incinta instituției:

Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” informează pacienții, aparținătorii și opinia publică în legătură cu faptul că, în această seară a existat un incident la un ventilator dispus in perimetrul exterior al unității mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienți aflați in unitatea mobilă ATI sunt transferați în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la fața locului pentru a evalua situația și a lua măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte”, spune dr. Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

La rândul său, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care a fost la fața locului, declară despre incidentul de la secția mobilă ATI a Marius Nasta că a fost vorba despre un generator care a scos fum, nefiind vorba de flăcări.

”Este vorba despre o caravană mobilă de la Marius Nasta. Nu există victime, toată lumea este în siguranță. Pacienții nu erau intubați și au fost transferați în spital, pentru că este loc. Unitatea mobilă este funcțională din nou în acest moment. Nu a existat foc, ci doar fum. Există locuri în spital, nimeni nu a fost rănit” a explicat în direct la Antena 3, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

beatrice mahlerincendiu ati nastaincendiu marius nasta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes