Sanatate

Beatrice Mahler, mesaj după incidentul de la Institutul Marius Nasta

Managerul Institutului ”Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a transmis un mesaj aparținătorilor și pacienților internați la ATI, după incidentul care a avut loc în incinta instituției:

Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” informează pacienții, aparținătorii și opinia publică în legătură cu faptul că, în această seară a existat un incident la un ventilator dispus in perimetrul exterior al unității mobile ATI. Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienți aflați in unitatea mobilă ATI sunt transferați în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la fața locului pentru a evalua situația și a lua măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte”, spune dr. Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

La rândul său, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care a fost la fața locului, declară despre incidentul de la secția mobilă ATI a Marius Nasta că a fost vorba despre un generator care a scos fum, nefiind vorba de flăcări.

”Este vorba despre o caravană mobilă de la Marius Nasta. Nu există victime, toată lumea este în siguranță. Pacienții nu erau intubați și au fost transferați în spital, pentru că este loc. Unitatea mobilă este funcțională din nou în acest moment. Nu a existat foc, ci doar fum. Există locuri în spital, nimeni nu a fost rănit” a explicat în direct la Antena 3, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

2.096 cazuri noi de COVID și 53 de decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

Daniela Arnăutu

Gheorghiţă: Lista de aşteptare va fi disponibilă pe platformă din martie. Se poate înscrie oricine

Mircea Furdu

Alexandru Rafila devoalează scenariul cel mai optimist pentru revenirea la normalitate

Mihnea Tudor

Revin restricțiile în 17 localități ale județului Ilfov. Se închid restaurantele, cafenelele și cinematografele

Mihnea Tudor

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră

Mihnea Tudor

România ocupă un loc fruntaș în topul vaccinărilor împotriva COVID-19, la nivel global

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »