Bebelușul abandonat pe o stradă din București a primit nume. Mama a fost găsită

Copilașul născut înainte de termen care a fost abandonat într-o pungă, în fața unui bloc din Sectorul 3 al Bucureștiului, când afară erau 3 grade, a supraviețuit, chiar dacă situația sa era critică. Doar un grad în minus a lipsit ca micuțul să se stingă, spune Antena 3.

Nou-născutul a fost dus la spital într-o pungă de bumbac, în scutec şi învelit doar cu un tricou, iar medicii au intervenit de urgență. Conform sursei citate, doctorii au reușit să-l stabilizeze, iar acum se simte bine. A primit și un nume – pentru că s-a născut în apropierea Crăciunului, i s-a spus Cristian. În plus a primit și numele Ștefan, după medicul care era de gardă marți-noapte.

Cel puţin patru persoane s-au oferit să îl boteze, inclusiv femeia care l-a găsit pe treptele blocului din Sectorul 3 al Capitalei.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti care între timp au găsit-o și pe mama copilului.

Antena 3 a prezentat primele imagini cu cea care l-a abandonat. Ea a fost dusă la Institutul de medicină legală pentru investigații. Se pare că mai are trei copii acasă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bebelus abandonatmama bebelus abandonatnume bebelus abandonat
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes