Becali a stabilit prețurile pentru perlele FCSB-ului: Coman, Tănase, Man

Gigi Becali și-a stabilit prețurile celor mai buni trei jucători ai FCSB-ului: Florinel Coman, Florin Tănase și Dennis Man.

Din păcate pentrufotbaliști, pretențiile patronului sunt foarte mari, ceea ce face ca șansele lor să plece în afară sunt foate mici.

Gigi Becali a declarat pentru GSP că pentru Tănase ”cere mai puțin”, chiar dacă suma este mare pentru campionatul românesc.

”Pe Florin Tănase vreau 5 milioane de euro, iar pe Dennis Man și Florinel Coman vreau câte 30 de milioane. E prețul cerut de mine, nu mă interesează cine se supără. Eu atât vreau! Sunt jucători foarte buni, de valoare. Dacă nu avem pretenții ca echipele mari, nu ne putem bate cu ele. Sunt convins că putem lua banii aceștia pe ei. Așa cum vom lua în viitor bani mulți pe Nedelcu sau Panțîru. Pe Panțîru îl cert ca să-l ambiționez, dar eu știu că are valoare și că pot lua bani mulți pe el” , a declarat, luni, Becali, pentru gsp.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

becalicomanfcsbManpreturi jucatoriTănase
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes