Becali, după calificarea în primăvara Europa League: “Nu vedeți ce antrenor am?”

Becali, după calificarea în primăvara Europa League: "Nu vedeți ce antrenor am?"
Becali, după calificarea în primăvara Europa League: "Nu vedeți ce antrenor am?"

FCSB și Beer Sheva au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 4-a din Europa League. Echipa roș-albastră a acumulat 10 puncte și s-a calificat în 16-imile Europa League!

CLASAMENT:
1. FCSB 10p
2. Viktoria Plzen 6p
3. Hapoel Beer Sheva 4p
4. Lugano 3p

După meci, Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul Nicolae Dică și a vorbit și despre Denis Alibec, cel care a plâns după ce a fost schimbat.

“Sunt supermulțumit! Ne-am calificat și am luat și 170.000 de euro după acest egal. Am avut și 11 metri, dar nu mai contează. Egalul este ca o victorie. Dică are misiunea lui. Trebuie să îmbine lucrurile, astfel încât să joace și cei tineri, și cei odihniți. ică a calificat echipa cu două etape înainte. Nu vedeți ce antrenor geniu am? În primăvara europeană ne putem descurca cu orice adversar, dar mă interesează mai mult campionatul.

Alibec a plâns din cauza nereușitelor. El n-a contat. A pierdut vreo două mingi. Ești apostrofat dacă mingea e la tine, la 16 metri, și o dai la adversar. Este de la Dumnezeu… În ultimul timp s-a comportat exemplar, să nu mai vorbim de Alibec. E o seară prea frumoasă. Steaua e Steaua și un jucător e un jucător. Alibec n-a putut mai mult. Ce să îi reproșez?

Clasa lui Coman s-a văzut. Beer Sheva nu e o echipă ușoară, iar Coman e în creștere. El a speculat și a marcat golul calificării. Ce să-i mai zic? Dacă era mai atent, mai dădea un gol “, a spus Becali la TV Digi Sport.

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antrenor becali calificare europa league dica fcsb FCSB și Beer Sheva
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes