Becali: Se întorc copiii rătăcitori şi eu o să-i primesc cu braţele deschise!

Pentru prima oară de la începutul conflictului cu CSA Steaua, din cauza căruia fanii au abandonat echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Gigi Becali recunoaşte că îi lipseşte atmosfera creată de suporteri în trecut. Patronul roş-albaştrilor promite, însă, împăcarea cu ultraşii.

“Fotbalul fără suporteri nu are farmec. Recunosc, e mai frumos cu ei”, a declarat Becali, la emisiunea “Digi Sport Special. Apoi, a explicat cum va readuce suporterii pe stadion.

“O să vadă ei că nu se întâmplă nimic acolo (la CSA Steaua – n.r.). Lăcătuş, după un an, se plictiseşte şi pleacă. Vor vedea suporterii că Steaua e în Liga Campionilor şi vor veni copiii rătăcitori şi eu o să-i primesc cu braţele deschise. Şi pe cei de la Nord, şi pe cei de la Sud. O să ne refacem familia.

Mai mult decât atât, ei au spus că vor să vadă unde e totul. Eu le promit că în cel mult un an, un an şi jumătate vor fi la mine şi numele, şi stema, şi marca. Palmaresul este deja, pentru că nu poate fi luat, nu poţi renunţa la istorie. …

 

Source: “Se întorc copiii rătăcitori şi eu o să-i primesc cu braţele deschise!” Anunţul făcut de Becali

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes