Becali și-a luat încă un atacant, dorit și de CFR Cluj

FCSB a mai făcut un transfer, chiar începutul perioadei oficiale. Gigi Becali a reușit să-l convingă pe Sergiu Buș, de la Gaz Metan Mediaș, pentru întărirea compartimentului ofensiv.

Gigi Becali a reușit să bifeze mutarea, prin intermediul lui Bogdan Apostu, prieten cu Mihai Pintilii, noul principal de la „roș-albaștri”, informează Digi Sport. Sergiu Buș era curtat și de Dan Petrescu, la CFR Cluj.

Transferul lui Buș la CFR Cluj părea deja rezolvat. La clubul din Ardeal și-a făcut junioratul fotbalistul român, unde nu a apucat să se impună, pe vremea lui Arpad Paszkany. Mai mult, săptămâna trecută, vârful de careu chiar a efectuat mai multe ședințe de pregătire cu preparatorul fizic al formației ardelene.

Sergiu Buș are 27 de ani și 1,85 m înălțime și a mai evoluat de-a lungul carierei la Sheffield Wednesday, CSKA Sofia, Salernitana, Astra Giurgiu și Levski Sofia. În acest sezon, pentru Gaz Metan a reușit 11 goluri în 31 de partide.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atacant fcsbgigi becalisergiu bustransfer sergiu bus
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes