Becali va primi 2500 de euro pensie de la Parlamentul European

Becali va primi 2500 de euro pensie de la Parlamentul European
Becali va primi 2500 de euro pensie de la Parlamentul European

Gigi Becali (63 de ani) a primit o veste neașteptată, chiar pe 25 iunie, de ziua sa de naștere. Patronul FCSB spune că a fost sunat de către o persoană de la Parlamentul European, care l-a întrebat dacă vrea să beneficieze de pensie, în valoare de 2500 de euro.

Becali a răspuns afirmativ. În plus, el are așteptări și din partea statului român, de la care, se pare, va primi pensie pentru cele circa 12 luni pe care le-a petrecut în Parlamentul României.

Becali a dezvăluit că va încasa suma de 2500 de euro, dar că va primi și 4000 de euro, pensie, din partea statului român după ce va împlini 65 de ani, potrivit celor de la XNS.

Patronul FCSB a fost europarlamentar în perioada iunie 2009 – decembrie 2012.

Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit. Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo, a spus Becali, imediat după ce a plecat din Parlamentul European.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

2500 euro asteapta si de la Parlamenul romaniei Becai parlament european pensie
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes