Sport

Bergodi și-a dat demisia de la U Craiova!

Bergodi și-a dat demisia de la U Craiova!
Bergodi și-a dat demisia de la U Craiova!

Tehnicianul Universitații Craiova, Cristiano Bergodi, a anunțat că își va da demisia după înfrângerea, scor 0-1, cu Chindia Târgoviște. Oltenii au ajuns la două înfrângeri consecutive pe teren propriu.

Alb-albaștrii au fost învinși la limită de dâmbovițeni, scor 0-1. Daniel Popa, de la oaspeți, a marcat golul victoriei, în minutul 30, din penalty.

La scurt timp după fluierul final, Bergodi și-a anunțat demisia, în direct.

„Vom vedea ce se întâmplă în zilele viitoare, pentru că mă gândesc să îmi dau demisia. Vom vedea. Nu stau în cer în ciuda sfinților. Am și probleme, s-a văzut și în jocul echipei. Repet, eu sunt vinovat. La pauză, se putea schimba toată echipa, dar în primul rând cade antrenorul.

E bine că echipa e pe primul loc, sunt mulțumit pentru băieți, dar probabil echipa va pleca din nou la drum cu altcineva, nu cu mine. Nu știu, încă mă gândesc, dar probabil că 100% îmi dau demisia. Asta e hotărârea mea, 100%”.

”N-a fost un meci reușit. Cel mai urât meci. Nu știu ce se întâmplă. Am fost confuzi. Am avut ocazii foarte bune. Am jucat haotic. S-a văzut în joc. La pauză am schimbat 3 jucători, e normal.

Eram convins că cine juca o poate face bine. Eu sunt vinovat. S-a văzut. Nu ei sunt vinovați. E bine că echipa este pe primul loc. Ceva se întâmplă. Eu sunt mulțumit pentru băieți că sunt acolo. Eu 100% îmi dau demisia” a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului cu Chindia.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Adelaide: Niciun caz pozitiv de infectare în grupul de jucători carantinaţi, între care se numără şi Simona Halep. Val de nemulţumiri în carantina de la Melbourne

Mihnea Tudor

CSM Bucureşti – Vipers, a patra înfrângere în Liga Campionilor la handbal feminin

Saghin Cristian

Australian Open: 23 de jucători ce au venit de la Abu Dhabi, în carantină

Mihnea Tudor

FCSB – Astra Giurgiu scor final. Giurgiuvenii au rezistat 77 de minute, apoi DEZASTRU

Mihnea Tudor

Simona Halep, în carantină! Se află în Australia pentru primele turnee ale anului

Mihnea Tudor

Gabi Iancu s-a transferat în Rusia

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »