Bistriţa-Năsăud: Trei persoane au murit, o a patra primind îngrijiri medicale, în urma unui accident dintre un autocar şi un autoturism. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Un autocar cu zeci de pasageri şi un autoturism au fost implicate, duminică seară, într-un accident, pe DN 17C,  duminică, în comuna Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că persoanele din autoturism sunt încarcerate. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie. Numărul echipajelor de intervenţie a fost suplimentat. Trei persoane din autoturism au murit, o a patra primind îngrijiri medicale la locul accidentului. Pasagerii autocarului nu au fost răniţi. Planul roşu a fost dezactivat.

UPDATE – Potrivit IGSU, în urma evaluării medicale, au fost identificate 4 victime (ocupanţi din autoturism), dintre care 3 persoane decedate şi o persoană care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu necesită transport la spital. 

Pasagerii din autocar nu au fost răniţi şi îşi vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmaţiei. 

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

UPDATE – Potrivit IGSU, la accident au fost trimise 1 maşină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanţă de terapie intensivă mobilă, 4 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 3 ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud intervin în localitatea Telciu, la un accident rutier produs între un autocar şi un autoturism, pe DN 17C.

Din primele informaţii, persoanele din autorurism sunt încarcarate.

”În autocar se aflau aproximativ 35-40 de persoane care, din datele avute până în prezent, nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

Ulterior, a fost locat suplimentar încă un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

A fost activat Planul roşu de intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident autocar accident telciu plan rosu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes