Blocadă la Pentagon. Focuri de armă, o persoană ”doborâtă”, intervenție în forță a poliției

Blocadă la Pentagon. Focuri de armă, o persoană ”doborâtă”, intervenție în forță a poliției
Blocadă la Pentagon. Focuri de armă, o persoană ”doborâtă”, intervenție în forță a poliției

Alertă de securitate, marţi, la sediul Departamentului American al Apărării, în centrul oraşului Washington, din cauza unui incident armat produs în apropiere, conform serviciilor de securitate. O blocadă a fost instituită, imediat după ce mai multe focuri de armă au fost semnalate în apropiere.

Cel puțin o persoană a fost “doborâtă” lângă Pentagon, menționează Associated Press. Nu se cunoaște momentan starea acesteia.

Zona incidentului face parte din Centrul de Tranzit al Penatgonului și se află la mică distanță de această clădire.

Potrivit relatării unui reporter Associated Press, au fost semnalate mai multe focuri de armă, urmate de o pauză, după care a fost auzit încă un foc de armă.

Poliția a semnalat existența unui trăgător în zonă. Pentagonul a confirmat instituirea blocadei “din cauza intervenției poliției”. Circulația mai multor garnituri de metrou a fost deviată pentru a ocoli zona incidentului.

“Sediul Pentagonului a fost închis din cauza activităţilor poliţiei”, a transmis Departamentul american al Apărării.

“În momentul de faţă, Pentagonul este în stare de alertă din cauza unui incident produs la Centrul de Tranzit. Îndemnăm cetăţenii să evite zona”, a transmis Agenţia de securitate de la Departamentul american al Apărării.

Conform postului KTVU, echipajele medicale de urgenţă au raportat mai multe victime, dar nu există informaţii despre starea acestora.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac pentagonblocada pentagonpentagonsecuritate pentagon
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes