Blue Air reduce zborurile spre Italia

Blue Air reduce capacitatea de zbor în şi dinspre Italia, din luna martie şi până la începutul lunii aprilie 2020, în contextul răspândirii COVID-19 şi al instalării carantinei pentru pasagerii ce călătoresc în şi dinspre mai multe oraşe din Italia, informează operatorul aerian.

Reprezentanţii Blue Air au mai anunţat că vor continua implementarea, la bordul aeronavelor companiei, a măsurilor suplimentare de siguranţă împotriva răspândirii COVID-19. Este vorba despre verificarea permanentă a funcţionării corecte a sistemelor de filtrare a aerului, dotate cu filtre HEPA, capabile să capteze 99,97% dintre microbii aerieni din aerul filtrat şi dezinfectarea, prin nebulizare, a tuturor aeronavelor, cu substanţe active ce asigură sterilizarea completă a spaţiului în care sunt dispersate.

De asemenea, pasagerilor şi echipajelor li se oferă şerveţele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor, măşti de protecţie şi gel dezinfectant.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

blue airblueairzboruri italia
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes