Bobby Păunescu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Bobby Păunescu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D
Bobby Păunescu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D

Producătorul și regizorul de film Bobby Păunescu este invitatul de duminica aceasta de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Bobby Păunescu (numele său real George Marius Păunescu) este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu; în 2007, presa scria că Bobby Păunescu a reușit să dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1.5 miliarde de Euro. S-a implicat în industria cinematografică, iar filmul “Moartea domnului Lăzărescu”, al cărui producător este, a câștigat la Cannes, în 2005, premiul “Un Certain Regard”.

Nu numai activitatea importantă ca producător și regizor de film a atras atenția presei, ci și relația pe care acesta a avut-o cu Monica Bârlădeanu.

Prin intermediul celor “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bobby Păunescu va face clarificări referitoare la activitatea sa profesională, viața personală, și va povești și ce mai are de gând să scrie în scenariul vieții sale.

“Sunteți o beizadea care și-a depășit condiția?”, “Mai sunteți privit și astăzi ca fiul ”groparului Bancorex?”, “De ce alege un milionar să stea în chirie?”, “Îl mai susțineți pe Donald Trump?”, “Mai aveți vreo putere în televiziune?”, “Ce fel de regizor sunteți?”, “Ce vă datorează Monica Bârlădeanu?”, “Mai aveți prieteni?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Bobby Păunescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, de la 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaibobby la rifaibobby paunescudenise rifaigroparul bancorex
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes