Cazul Onești: Bode vrea ca vinovații să răspundă în fața legii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, referitor  la  cazul Onești,  unde un bărbat a luat ostatici doi muncitori şi apoi i-a ucis, că poliţiştii ar fi trebuit să treacă  la o altă abordare  dacă au văzut că negocierile nu dau rezultate. 

De asemenea, Bode a  precizat că au loc verificări ale structurilor din Ministerul Afacerilor Interne care vizează desfăşurarea intevenţiei.

Lucian Bode a mai afirmat că cei vinovaţi trebuie să răspundă în faţa legii:

Cei vinovaţi trebuie să răspundă, să răspundă în baza regulamentelor noastre interne, să răspundă în faţa legii. Dar noi suntem obligaţi să tragem învăţămintele din această tragedie şi să luăm toate măsurile care o astfel de situaţie să nu se mai repete”, a precizat Bode, potrivit news.ro.

El a menţionat că este incorectă afirmaţia potrivit căreia structurile prezente la faţa locului nu erau echipate corespunzător. 

“În ceea ce priveşte dotarea structurilor noastre, am văzut în spaţiul public o afirmaţie incorectă, că structurile prezente la faţa locului nu erau echipamente corespunzător. Este fals. Că structurile sunt chemate să intervină în momentul în care s-a dat ordinul să intre în încăperea respectivă nu erau echipate este fals”, a declarat Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bode onesti vinovati raspunda legal
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes