Bode, îndemn către tineretul liberal: ”În PNL, candidatura se câştigă prin muncă”

Vineri, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, Lucian Bode a declarat că de fiecare dintre tinerii din partid depinde locul eligibil pe care vor candida. A mai adăugat că, odată cu finalul şcolii de vară, se va intra în „dispozitiv de campanie” pentru anul 2024.

„Este ultima şcoală de vară dinaintea alegerilor din anul 2024, un an cu mize mari, aşa cum s-a spus aici, pentru PNL şi, îndrăznesc să spun, pentru viitorul României. Urmează testul major pe care îl dăm cu toţii în faţa românilor. Pentru că în politică, valoarea unui partid, a politicienilor se măsoară în votul primit. Ceea ce urmează este o mare, mare oportunitate pentru voi. Veţi trece de la colocvii şi simpozioane direct la acţiunea politică şi anticipez că o să avem o acţiune politică intensă.

De la teorie, la organizare şi eficienţă. Vremea cluburilor de discuţii se închide odată cu finalul acestei şcoli de vară. Intrăm în dispozitiv de campanie pentru anul 2024. Iar voi intraţi direct în bătălia politică şi vrem să fiţi pregătiţi pentru a face echipă cu toată suflarea liberală pentru a ne atinge obiectivele fixate”, a afirmat secretarul general al liberalilor.

În PNL locurile pe listele de candidaţi „se câştigă prin muncă şi rezultate”

„Am mai spus-o şi o repet. În PNL candidatura, locul pe listă nu sunt un dat. Ele se câştigă prin muncă şi rezultate. 3.228, de voi depinde. De fiecare dintre voi depinde locul eligibil pe care veţi candida. Aveţi, vă garantez, sprijinul nostru pentru o cât mai mare reprezentare a voastră în administraţie. Dar pentru asta trebuie să vă pregătiţi temeinic. Şi mai ales trebuie să aveţi o conduită integră şi să fiţi modele pentru comunităţile unde activaţi”, le-a mai transmis Lucian Bode tinerilor liberali participanţi la şcoala de vară de la Neptun.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

candidatura in pnllucian bodetineret liberal
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes