Bode susține desfiinţarea SIIJ și vede deja o soluție

Lucian Bode, ca ministru interimar al Justiţiei, a declarat, joi seară, că desfiinţarea SIIJ rămâne o prioritate a mandatului său. “Soluţia este un proiect solid care să ţină cont de recomandările Comisiei de la Veneţia, care să fie dezbătut de urgenţă în Parlament şi care să obţină consensul unei majorităţi parlamentare”, a detaliat el.

Bode a afirmat că o prioritate a mandatului său interimar la Ministerul Justiţiei este legată desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

“Rămâne o prioritate, ne-am asumat acest lucru în programul de guvernare, fiind o condiţie esenţială pentru ridicarea MCV. Soluţia o ştim cu toţii, doar cine nu vrea să vadă nu o vede. Soluţia este un proiect solid care să ţină cont de recomandările Comisiei de la Veneţia, care să fie dezbătut de urgenţă în Parlament şi care să obţină consensul unei majorităţi parlamentare“, a susţinut el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bode desfiintare siij desfiintare sectia speciala lucian bode solutie desfiintare siij
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes