Bodo a făcut infarct. A fost operat și i s-au pus stenturi

Bodo dezvăluit, vineri, că a suferit un infarct în urmă cu trei săptămâni și a fost operat pe cord. Cântărețul a povestit cum a sfidat moartea, în emisunea “Vorbește Lumea”, de la ProTv și cum a decurs intervenția chirurgicală salvatoare.

Potrivit declarațiilor artistului în vârstă de 52 de ani, în urmă cu trei săptămâni a început să se simtă rău și a crezut că are un reflux gastric, pentru care s-a automedicat.

“După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital” a declarat Bodo.

Când s-a prezentat la spital, medicii i-au spus că a suferit un infarct miocardic acut cu două zile și jumătate în urmă. Ca să îi salveze viața, l-au băgat imediat în operație ca să îi desfunde vasele de sânge și i-au montat trei stenturi. Joi, artistul trebuia să meargă din nou la spital pentru implantarea unui al patrulea stent, însă specialiștii au constatat că nu mai era nevoie, evoluția lui fiind favorabilă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bodo bodo infarct pro consul solist pro consul
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes