Recomandate Social

Bogdan Stanoevici a murit

Trupul lui Bogdan Stanoevici, dus la crematoriu, în ciuda plângerii depuse la Parchet, pentru autopsie
Trupul lui Bogdan Stanoevici, dus la crematoriu, în ciuda plângerii depuse la Parchet, pentru autopsie

Bogdan Stanoevici a murit. Actorul fusese infectat cu noul coronavirus.

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru şi fost manager al Circului Metropolitan, a murit marţi la vârsta de 62 de ani. El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

A absolvit Institutul de artă teatrală şi cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti. A jucat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, alături de nume sonore ale scenei româneşti. În primul an de facultate a debutat în film, sub îndrumarea şi atenţia profesorului său, Amza Pelea.

În perioada 1977-1979, a fost prezent în multe producţii cinematografice, de teatru şi de televiziune. A interpretat roluri în 13 lungmetraje, peste 15 filme de televiziune şi în zece spectacole de teatru.

În anul 1989 s-a stabilit în Franţa unde a continuat activitatea în actorie. A revenit în România în anul 2011, cu ocazia premierei filmului „Misiunea directorului de resurse umane”, o producţie israelo-franco-română, în care a interpretat un rol dramatic. Cu această ocazie, îşi anunţă intenţia de a se stabili din nou în România şi de a reveni în viaţa teatrului românesc.

Bogdan Stanoevici a fost numit ministru delegat pentru românii de pretutindeni, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în martie 2014. A fost candidat la alegerile prezidenţiale.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

O femeie din Bacău, vaccinată anti-COVID-19, a murit. Reacția CNCAV

Mihnea Tudor

E-HEALTH pe baza Inteligenței Artificiale

Furdu Constantin

Două persoane din Bucureşti, diagnosticate cu tulpina bitanică SARS-CoV-2. Măsurile de relaxare ar putea fi amânate

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan anunță că vrea să iasă din politica de tip Moș Crăciun: „Nu o să găsiţi în lista de investiţii multe din lucrurile pe care le-am anunţat în campania electorală”

Daniela Arnăutu

Adrian Gheorghe, noul preşedinte al CNAS. Adela Cojan, demisă

Mihnea Tudor

Nereguli la concursurile pentru trecerea în corpul ofiţerilor la SIAS, Centrul Chinologic şi Brigada Rutieră a Capitalei

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »