Bogdan Vintilă le-a făcut o bucurie jucătorilor săi. Pe 2 februarie reîncep meciurile oficiale

Bogdan Vintilă a decis să le ofere jucătorilor săi 3 zile libere, având în vedere că FCSB a încheiat joi, 23 ianuarie, cantonamentul din Spania.

Înainte de reluarea campionatului, Bogdan Vintilă se confruntă și cu probleme medicale. Tehnicianul de 47 de ani va suna adunarea luni, 27 ianuarie, când jucătorii FCSB se vor prezenta la baza echipei din Berceni și vor intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul cu CFR. Partida se va disputa pe 2 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Ovidiu Popescu, care va absenta aproximativ o lună și, cel mai probabil, va reveni pe gazon în play-off. Florin Tănase încă mai resimte dureri la tendon și nu se știe încă dacă va putea evola în meciul cu CFR. Totul depinde de cum se va simți în săptămâna premergătoare derby-ului. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes