Ce mai citim pe net

BOMBĂ în cazul CFR Cluj – Coronavirus! manipulare și minciună DOVEDITE

Cozmin Gușă: BOMBĂ în cazul CFR Cluj - Coronavirus! manipulare și minciună DOVEDITE
Cozmin Gușă: BOMBĂ în cazul CFR Cluj - Coronavirus! manipulare și minciună DOVEDITE

Liga I se află într-o situație dificilă, după ce la Dinamo și la CFR Cluj, au fost depistați zecide jucători, din ambele tabere, infectați cu noul coronavirus. La Cluj, însă, ultimele teste au dovedit că forbaliștii sunt sănătoși, mai ales că niciunul nu prezenta simptome.

Despre situația de la Cluj Napoca, analistul politic Cozmin Gușă a postat pe pagina sa de socializare un comentariu în care dezvăluie cum că s-a dovedit „manipularea și minciuna”:

”BOMBA în cazul “CFR Cluj – Coronavirus”! MANIPULARE ȘI MINCIUNĂ DOVEDITE

În calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.

Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși ca alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “REGINA MARIA”??
Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!!

Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE , DE STAT: testele au ieșit negative ,TOȚI “BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI , AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DEALTFEL!!!

Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat “PUNEREA LA PĂMÂNT” A CLUJENILOR, deveniți astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Este limpede oricum că cei care MANIPULEAZĂ ȘI MINT aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport, și ce “pradă” mai bună să găsească decât chiar echipa campioană a României?!

Pățania echipei CFR CLUJ depășește mult ca magnitudine “EXPERIMENTUL GORNET” de care scriam azi dimineață, și ne-arată o dată în plus cât de coordonată și extinsă este OPERAȚIUNEA “CORONAVIRUS-EXTREMĂ URGENȚĂ”, coordonată de către echipa “groazei”, KlauSILĂ-LuCOVID!
Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim … Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la “REGINA MARIA”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ILEGALITĂȚII ȘI COMPENSAREA PREJUDICIULUI MAJOR CREAT”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Ciolacu: A-l preţui pe Eminescu înseamnă să dovedeşti ca stat – prin fapte, nu doar prin palavre – respectul cuvenit Educaţiei şi Culturii naţionale, două domenii care astăzi, din păcate, suferă cumplit

Mihnea Tudor

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

PSD acuză Guvernul că sărăcește populația, înghețând veniturile, chiar dacă prețurile cresc

Mihnea Tudor

Florin Roman, sarcastic: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană

Mihnea Tudor

”Dragă Hunor…” Scrisoare deschisă a lui Rareș Bogdan după redeschiderea discuțiilor privind autonomia Ținutului Secuiesc

Saghin Cristian

Alexander Nănău, regizorul ”colectiv”, refuză Medalia „Meritul Cultural” conferită de președinte

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »