BPN al PNL a votat, în unanimitate, susținerea lui Cîțu ca premier

BPN al PNL a votat, în unanimitate, susținerea lui Cîțu ca premier
BPN al PNL a votat, în unanimitate, susținerea lui Cîțu ca premier

Biroul Politic Naţional al PNL a votat, joi, în unanimintate susţinerea lui Florin Cîţu în funcţia de premier, au declarat surse politice, pentru News.ro. Prim-ministrul le-a transmis liberalilor că va face o nominalizare la portofoliul Justiţiei atunci când USR PLUS va nominaliza o persoană, au adăugat sursele citate.

Au fost 54 de voturi din 54 posibile în BPN al PNL. Liderul PNL Bihor Ilie Bolojan a afirmat în şedinţa de joi a liberalilor că îl susţine pe Florin Cîţu şi guvernarea, au mai spus sursele menţionate, pentru News.ro.

Ludovic Orban a anunţat că nu va participa la şedinţa BPN al PNL pentru că nici nu a fost informat despre această întrunire.

„Fără să fiu informat, colegii ai mei au convocat BPN, ignorând preşedintele partidului. Am decis să nu particip la această şedinţă de care nu am fost informat, nu am putut verifica dacă se întrunesc condiţiile statutare. Doresc să convoc BPN, dar îmi doresc ca această convocare să permită participarea tuturor colegilor din BPN şi până la convocarea BPN să am o discuţie cu premierul Cîţu şi toţi actorii implicaţi în această criză politică”, a explicat preşedintele PNL. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de revocare a lui Stelian Ion de la Ministerul Justiţiei şi de numire a lui Lucian Bode ca interimar, informează Administraţia Prezidenţială.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

BPN PNLsustine Citu premier
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes