Braşov: Un bărbat a fost reţinut, fiind principalul suspect în cazul dublei crime din Bran

Un bărbat suspect că ar fi autorul dublei crime de la Bran a fost reţinut, luni seară, de către procurorii braşoveni. Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, el şi-a recunoscut parţial faptele, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit şi un topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul, care îi era văr.

Vărul pompierului găsit mort, luni dimineaţă, într-o vilă din comuna Bran, satul Şimon, a fost reţinut, luni seară, ca fiind principalul suspect în cazul dublei crime.

Potrivit procurorilor, bărbatul i-ar fi ucis pe cei doi, după ce a intrat în casa lor, spărgând un geam de la uşa de acces în locuinţă.

”Inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor”, au transmis, luni seară, procurorii.

Aceştia au precizat că cercetările au fost finalizate abia luni seară, în jurul orei 21.30.

În faţa procurorilor, suspectul şi-a recunoscut parţial faptele şi a precizat că avea un conflict mai vechi cu victima. Cei doi se certau pentru o parcelă de pământ, au declarat rudele presei. 

Pentru a documenta întreaga activitate şi a afla exact ce s-a întâmplat, anchetatorii au mai audiat patru martori, rude atât cu victimele cât şi cu suspectul.

Suspectul este cercetat pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi omor calificat.

Pompierul, de 38 de ani, şi soţia sa, care era aistentă medicală, au fost găsiţi morţi în casă, plini de sânge, luni dimineaţă, de către apropiaţi. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

crima dubla brad familie omorata ucisi cu un topor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes