Brașovul, luat cu asat de turiști. Coloană de mașini pe DN1

Brașovul, luat cu asat de turiști. Coloană de mașini pe DN1
Brașovul, luat cu asat de turiști. Coloană de mașini pe DN1

Oamenii s-au bucurat de vremea frumoasă și s-au înghesuit la terasele din centrul orașului Brașov. Centrul vechi al orașului a fost plin, vremea frumoasă și sărbătoarea de Florii,i-au scos pe oameni din case.

Totodată, sunt mii se români care au ales să vină la munte în acest weekend. Pe crestele montane este încă zăpadă, iar pasionații se sporturi de iarnă se mai pot bucura de câteva ore petrecute la schi.

Mai mult decât atât, și Drumul Național 1 a fost aglomerat.

Centrul Infotrafic a anunțat că circulația s-a intensificat, de sâmbătă, pe DN1 spre stațiunile din zona montană, iar în unele zone se circulă în coloană.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier s-a intensificat pe DN1 Bucureşti – Braşov.

Astfel, se circulă în coloană de la kilometrul 102 (localitatea Nistorești) până la kilometrul 104, pe sensul către Braşov al DN1, în zona oraşului Comarnic, judeţul Prahova.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi între kilometrii 129 – 131, între localităţile Poiana Ţapului şi Buşteni.

Trafic intens este şi pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti, între kilometrii 55 (localitatea Brazi) şi 54 (localitatea Strejnicu).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

brasov coloana masini DN1 Florii luat asalt turisti
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes