Brigitte Bardot, la Secretele Președintelui! Cristina Deleanu, invitata specială

Brigitte Bardot vine să afle Secretele Președintelui. Celebra actriță este interpretată de Cristina Deleanu, invitata specială a episodului.

Vineri, 19 noiembrie, de la ora 22.00, la Prima TV, sitcomul Secretele Președintelui vine cu un nouă apariție surprinzătoare, celebra actriță Brigitte Bradot, interpretată de Cristina Deleanu.

Președintele Pupăză primește la palat pe oricine are ceva de spus legat de bunul mers al cetății, în Audiența Președintelui. Așa, apare în fața acestuia, ciobanul căruia ursul îi manâncă oile și vrea o rezolvare. Cum singura rezolvare pare vânătoarea, celebra actriță Brigitte Bardot se înființează în fața Președintelui pentru a-i cere socoteală.

Secretele Președintelui se vor dezvălui și în această vineri, de la ora 22.00, la Prima TV într-un episod plin de comedie la nivel înalt.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

brigitte bradot cristina deleanu secretele presedintelui
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes