Bucureștean reținut după ce a ameninţat o femeie, într-un clip, cu o sabie şi un pistol


Un bărbat din Bucureşti, care a postat un clip video pe o reţea de socializare în care ameninţa o persoană şi familia acesteia a fost prins de poliţişti. Aceştia au percheziţionat domiciliul suspectului, unde au găsit mai multe arme albe, dar şi un pistol de tip air soft. În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut.

”În data de 27.08.2020, la Secţia 19 Poliţie s-a prezentat o persoană care a reclamat că în aceeaşi zi, în jurul orei 10.00, a fost publicat pe o reţea de socializare, un material video, în care un bărbat îi adresează ameninţări, atât ei cât şi familiei, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol. Au fost demarate, de urgenţă, investigaţii şi audieri, fiind identificat un bărbat de 52 de ani”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost declanşate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”În această dimineaţă a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe obiecte tăietor-înţepătoare şi un pistol de tip air soft (nesupus autorizării). Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, unde după audieri, a fost dispusa măsura reţinerii”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenintare cu sabiafemeie amenințată
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes