Bucurie în vestiarul tricolorilor după meciul cu Austria. Alibec a postat imagini, cu mesajul: “Mândru că sunt român” – VIDEO

Componenţii naţionalei României şi membrii stafului tricolorilor s-au bucurat de victoria din meciul cu Austria, scor 3-2, din grupele Ligii Naţiunilor, cântând “România, România” în vestiar.

Imagini din vestiar au fost postate de Denis Alibec pe Instagram, cu mesajul: “Mândru că sunt român”.

https://www.instagram.com/p/CE2WexQnhqB/?utm_source=ig_web_copy_link

Şi pe pagina de Facebook Echipa naţională de fotbal a României a fost postat un filmuleţ cu bucuria tricolorilor, conform news.ro, cu un mesaj optimist: “Nu am câştigat un trofeu, nu ne-am calificat (încă!), dar ce dor ne era de o astfel de victorie! E doar o descătuşare, marile lupte vin acum. Hai să ne bucurăm astă seară, am jucat FOTBAL!”

Reprezentativa României a învins, luni seară, la Klagenfurt, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor. Ca urmare a rezultatelor din primele două etape, România este lider în clasamentul primei grupe a ligii B.

Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

austria romania rezultatdenis alibec videomandru ca sunt romanromania scor final cu austriavictorie romania
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes