Bulai, despre demisia lui Voiculescu: Ultimii 3 miniştri ai Sănătăţii de la PSD sunt anchetaţi pentru corupţie…

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai şi-a arătat, luni seară, susţinerea pentru ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce PSD a cerut demisia acestuia. ”Ultimii 3 miniştri ai Sănătăţii de la PSD sunt anchetaţi pentru corupţie”, a scris deputatul pe Facebook, afirmând că aceste lucruri ar trebui cunoscute atunci când se discută despre ”starea deplorabilă în care se află sistemul nostru sanitar”.

”Am văzut cu toţii spectacolul plin de ipocrizie de azi, din Parlamentul României, unde deputaţii şi senatorii PSD au cerut demisia noului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Ultimii 3 miniştri ai Sănătăţii de la PSD sunt în prezent anchetaţi pentru corupţie. Cred că ar fi bine să ştim asta când ne gândim la starea deplorabilă în care se află sistemul nostru sanitar şi când vedem făţărnicia de care dau dovadă parlamentarii PSD”, a scris, luni seară, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta face referire la Sorina Pintea, Florin Bodog şi Nicolae Bănicioiu.

Bulai şi-a arătat susţinerea pentru ministrul Sănătăţii. ”Succes, Vlad! Avem încredere în tine”, a mai scris deputatul.

Senatorii şi deputaţii PSD au venit luni în plenurile celor două foruri legislative cu pancarte pe care scria „Voiculescu demisia”, în semn de protest faţă de felul în care ministrul Sănătăţii a gestionat situaţia după incendiul de la Spitalul „Matei Balş”.

Social-democraţii intenţionează să depună, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu în Parlament.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ipocrizie psd iulian bulai demisie voiculescu ministri psd anchetati ministrul sanatatii
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes