Bunăstare în vârful pixului: Se vede la toţi românii, susține în continuare Florin Cîțu

Florin Cîţu, premierul interimar, a declarat, marţi, că o ”guvernare liberală va aduce bunăstarea pentru toţi românii”, el precizând că vede bunăstarea la toţi românii.

”Anul acesta nu am fi stabilizat economia şi nu am fi avut venituri la buget peste aşteptări, tot ceea ce facem în această iarnă, cu compensarea facturilor şi amânarea lor, plafonarea preţurilor, toate acestea înseamnă costuri pe care le susţin de la buget. Dacă nu am fi avut bani în plus la buget, dacă nu am fi avut creştere economică, toate acestea s-ar fi văzut într-un deficit bugetar mai mare. Nu se văd acolo, înseamnă că avem mai mulţi bani de împărţit şi aceştia îi vor ajuta pe români acolo unde au nevoie. Acolo se ved această creştere economică peste aşteptări”, a spus Cîţu.

Întrebat cum se vede la el această bunăstare, Florin Cîţu a răspuns: ”Se vede la toţi românii, este important pentru români să se vadă”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bunastarebunastare citucrestere economicaflorin cituplata facturi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes