Burduja, întrebat dacă va strânge voturi cu Firea pentru medicul Cîrstoiu: Vom mobiliza toți membrii și simpatizanții

Sebastian Burduja, președintele organizației PNL București, a declarat că, alături de Gabriela Firea, „va juca un rol de mobilizare a tuturor membrilor și simpatizanților” în campania medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. „Sunt un om de echipă și vreau să aducem împreună o schimbare în bine a Bucureștiului”, a precizat Burduja.

Despre decizia liderilor PSD-PNL de a merge cu medicul Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, Burduja a spus: „E o zi în care Coaliția a ajuns la un numitor comun, o zi în care vorbim despre proiectul pentru bucureșteni, este ziua în care Nicușor Dan trebuie să de explicații pentru ceea ce nu a reușit să facă pentru bucureșteni”.

Liberalul spune despre Cîrstoiu că „este un doctor foarte competent, managerul unui spital complicat din București, un profesionist”.

Întrebat dacă va candida la Sectorul 1, el a răspuns: „Nu, eu am venit ca președinte al PNL București cu o viziune și un plan pentru București, despre asta a fost vorba, nu despre a vâna o funcție, de a mă replia pe o altă funcție sau de a primi ceva în schimb. Pentru aceste idei mă voi bate în continuare pentru că ele vor face viața bucureștenilor mai bună, un oraș integrat, un oraș dezvoltat, deblocat, un oraș mai verde, lucrurile care țin de o normalitate într-o capitala europeană și de care avem nevoie. Una e Bucureștiul, alta sunt sectoarele. De acum înainte trebuie să vorbim despre proiectele viitorului”.

Întrebat dacă împreună cu Firea va strânge voturi pentru medicul Cîrstoiu, Burduja a spus: „Sunt președintele filialei București al PNL, doamne Firea este al filialei București PSD, în mod evident că vom juca un rol în această campanie de coagulare a eforturilor de organizare, de mobilizare a tuturor membrilor, a simpatizanților. E un rol firesc. Sunt un om de echipă, respect aceste decizii și vreau să aducem împreună o schimbare în bine a Bucureștiului.”

Despre posibilitatea să fie propus pe listă la europarlamentare, Burduja a spus: „Nu se pune problema, nici n-am cerut ceva în schimb, eu nu m-am implicat în această bătălie pentru un București mai bun pentru o funcție sau alta. Îmi doresc ca ideile pe care le promovez să se regăsească în programul politic și în planul pentru București”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri bucurestialegeri localesebastian burdujasprijin cirstoiu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes