Magazin

Câinele salvat din orașul Siret, în weekend, a murit: ”Imaginea lui ar trebui să ajungă în Parlament și pe biroul domnului ministru care speră în Poliția Animalelor”

Câinele salvat din orașul Siret, în acest weekend, a murit. Veterinarii nu au putut face minunea pe care salvatorii o așteptau, iar oamenii care l-au privit indiferenți cum se stinge sub ochii lor nu i-au dat nici-o șansă luni de zile. Asociația care a încercat să-l salveze, ”Casa lui Patrocle”, a publicat pe Facebook un mesaj devastator.

Mesajul integral al asociației de salvare a animalelor ”Casa lui Patrocle”:

”Da, l-am pierdut. Poate ca nici n-am meritat sa ramana printre noi. Medicina i-a acordat zero sanse. Un suflet zvacnind intr-un trup incompatibil cu viata. Noi am tot sperat, ba am certat si doctorul si l-am rugat sa fie mai optimist. A fost doar un morman de oase si piele, gol, asemenea celor care l-au fi putut ajuta vreodata! Anatomie pura, oase, o radiografie!

Asa arata iadul animalelor pe pamant!

”Bolnavi de indiferență”

Iar cand ne vom spala spoiala si vom avea curaj sa ne purtam adevaratele chipuri, vom ramane ceea ce suntem de fapt: egoisti si lipsiti de empatie! Bolnavi de indiferenta!

”Vrem doar să le pese!”

Imaginea lui ar trebui sa ajunga in Parlament, si pe biroul d-nului ministru care spera in Politia Animalelor, si pe birourile DSV, si ale colegiilor medicilor veterinari! Si mai ales pe cele ale medicilor de circumscriptie in a caror atributii NU intra cainii, pentru ca nu-i mulgem, si pentru ca nu dau nici lapte, nici oua! Nu vrem sa ne certam cu nimeni! Vrem doar sa le pese, atat. Iar daca nu le pasa cu inimile din piept, atunci sa le pese pentru ca-i pe bani! Nici macar oamenii care ne-au anuntat despre el nu-s vinovati! Vinovat este sistemul mort, societatea, si empatia care se ciopleste in cei sapte ani de acasa!

Spuneti-i acestui caine care a trait printre oameni – ca exista oameni! Nu va cere nimeni sa-i luati acasa, insa sa-l vezi, si sa-ti continui traiul fara sa misti un deget, te face partasul si complicele suferintei si dramei sale! S-a terminat si cu povestea lui! Stiinta nu-si explica cum a mai putut trai aceste ultime doua zile. Poate ca a trait ca sa ne se arate chipul iadului pe pamant! Si sentinta de a se fi nascut printre oameni!

Iar unele PRIMARII din ROMANIA afiseaza prin orase postere prin care INTERZIC hranirea animalelor de pe strazi?! Si voteaza mizeria asta in hotarari de consilui local? Si intimideaza locuitori cu povara amenzilor? Si incurajeaza infometarea? Pai unde traim, cand tocmai sistemul ne OBLIGA sa ne dezumanizam? Ne vine sa punem cainele asta in cloroform, si sa vi-l trimitem tuturor, pe la primarii, ca sa-l vedeti! Si ca sa reflectati mai bine pe ceea ce va puneti votul sau semnatura, domnilor si doamnelor din SISTEM!!

”Trăim într-o țară în care LEGEA omoară compasiunea din noi!”

Concluzie. Traim intr-o tara in care LEGEA omoara compasiunea din noi! Traim in orase in care exista hotarari locale prin care se interzice hranirea animalelor, si care condamna la moarte prin infometare. Pai de ce ne mai miram?! Cand acesta este nivelul celor care (ne) conduc?”.

Da, l-am pierdut. Poate ca nici n-am meritat sa ramana printre noi. Medicina i-a acordat zero sanse. Un suflet zvacnind…

Publicată de Casa lui Patrocle – Animal Rescue pe Marţi, 28 iulie 2020

Câinele a fost salvat de asociația ”Casa lui Patrocle” duminică după-amiaza, din Siret, județul Suceava, după un apel telefonic: ”Am fost chemati abia azi in Siret sa ajutam acest caine! L-am preluat, suntem cu el in masina, insa este lat, a cedat! Abia mai respira! Unde sunt oamenii care l-au vazut pana acum, si care n-au facut nimic?! Cainele asta nu s-a degradat in halul asta in doua zile, ci i-a trebuit timp! Mult timp! Timp in care a trait printre case de oameni, nu intr-o jungla nepopulata!!!” este o parte din mesajul ce a însoțit postarea despre acțiunea de salvare.

Alte știri de interes

Numere câștigătoare LOTO duminică 9 august 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici – Horoscop rune 10 – 16 august 2020. Cineva trebuie să schimbe tactica, iar o zodie este pe cale să înceapă i viață nouă

Gloria Pascu

Zuckerberg, succes după succes. A ajuns al treilea cel mai bogat pământean

Mihnea Tudor

Bucurie-n pandemie: 7 august – Ziua internaţională a berii

Saghin Cristian

Numere câștigătoare LOTO joi, 6 august, 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

O mamă și fiul ei, găsiți de un câine polițist chiar în prima zi de lucru

Mihnea Tudor

Primul gadget COVID – Masca C-Face Smart care traduce din 8 limbi

Gloria Pascu

Vremea în țară – prognoza meteo pe primele 2 săptămâni din august

Gloria Pascu

Numere câștigătoare LOTO duminică, 2 august, 2020. Extragerea Loto6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »