Camelia Potec este invitata lui Mircea Dinescu în emisiunea Poezie și delicatețuri

Mircea Dinescu își așteaptă telespectatorii la o nouă ediție a emisiunii Poezie și delicatețuri, duminică, 5 decembrie, de la ora 14.00. Poetul o are invitată pe Camelia Potec, cunoscuta campioană olimpică la înot.

Cei doi au gătit paella românească cu orez, praz, țelină, ciuperci, raci de Dunăre, calamari și pui. Sportiva care activează în forurile internaționale de natație a povestit despre cum și-a început cariera, despre activitatea ei ca președinte în cadrul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern dar și despre generațiile tinere de sportivi profesioniști, având în vedere că este coordonatorul unui proiect în care copiii au program de înot, încă de la grădiniță.

Duminică, 5 decembrie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

camelia potec dinescu potec poezie mircea dinescu poezie si delicateturi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes