Eveniment

Camilla Parker, gest rusinos la adresa lui Meghan Markle la nunta cu Harry

Camilla Parker, gest rusinos la adresa lui Meghan Markle la nunta cu Harry
Camilla Parker, gest rusinos la adresa lui Meghan Markle la nunta cu Harry

Un gest ruşinos a fost făcut de Camilla Parker, soţia prinţului Charles, după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit soţ şi soţie.


Despre Camilla Parker, soţia prinţului Charles, se spune că nu o suportă deloc pe fosta actriţă americană. Iar acest lucru s-a văzut şi la nuntă. În timp ce prinţul Harry şi Meghan s-au sărutat pe scările capelei, aceasta pur şi simplu s-a întors cu spatele şi a început să vorbească cu prinţul Williams, care se afla lângă ea.

Potrivit presei internaţionale, Camilla i-a declarat război soţiei lui Harry, declarând că bruneta nu este potrivită pentru Prinţul Harry, mai ales că aceasta a mai fost căsătorită.

”Dacă eram eu regină, nu aş fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o ruşine pentru familia regală britanică”, a spus Camilla, deşi şi ea a trecut printr-un divorţ.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan, deveniţi duce şi ducesă de Sussex, au părăsit capela Saint George din Windsor, la prânz, şi au parcurs în caleaşcă oraşul, pe o distanţă de câţiva kilometri, până la castelul Windsor, acolo unde a avut loc recepţia de nuntă organizată de Regina Elisabeta.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

UPDATE: Incendiu la Prefectura și Consiliul Județean Suceava. A ars tot acoperișul Palatului Administrativ. Focul a fost stins, se evaluează pagubele

Mihnea Tudor

Poliţişti timișoreni, cercetaţi după ce au agresat jurnaliştii unui post de televiziune

Mihnea Tudor

Camion cu 600 de porci, răsturnat în judeţul Bistriţa-Năsăud. Zeci de animale moarte pe șosea

Mihnea Tudor

Udrea răsuflă ușurată: Nu va fi pusă sub control judiciar și, dacă vrea, poate pleca oricând din țară

Daniela Arnăutu

Drulă a scăpat de sindicat la ședințele Consiliului de Administrație Metrorex

Daniela Arnăutu

Filmul lui Radu Jude, “Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” a câștigat Ursul de Aur, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »