Camilla Parker, gest rusinos la adresa lui Meghan Markle la nunta cu Harry

Camilla Parker, gest rusinos la adresa lui Meghan Markle la nunta cu Harry
Camilla Parker, gest rusinos la adresa lui Meghan Markle la nunta cu Harry

Un gest ruşinos a fost făcut de Camilla Parker, soţia prinţului Charles, după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit soţ şi soţie.


Despre Camilla Parker, soţia prinţului Charles, se spune că nu o suportă deloc pe fosta actriţă americană. Iar acest lucru s-a văzut şi la nuntă. În timp ce prinţul Harry şi Meghan s-au sărutat pe scările capelei, aceasta pur şi simplu s-a întors cu spatele şi a început să vorbească cu prinţul Williams, care se afla lângă ea.

Potrivit presei internaţionale, Camilla i-a declarat război soţiei lui Harry, declarând că bruneta nu este potrivită pentru Prinţul Harry, mai ales că aceasta a mai fost căsătorită.

”Dacă eram eu regină, nu aş fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o ruşine pentru familia regală britanică”, a spus Camilla, deşi şi ea a trecut printr-un divorţ.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan, deveniţi duce şi ducesă de Sussex, au părăsit capela Saint George din Windsor, la prânz, şi au parcurs în caleaşcă oraşul, pe o distanţă de câţiva kilometri, până la castelul Windsor, acolo unde a avut loc recepţia de nuntă organizată de Regina Elisabeta.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Camilla Parker gest camilla Harry şi Meghan nunta Prinţul Harry şi Meghan Prinţ Harry Printul Charles
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes