Campania de vaccinare. Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia. Ținta, imunitate colectivă de 70%

Premierul Florin Cîţu anunţă că în curând se va deschide şi cea de-a treia etapă de vaccinare, scopul fiind atingerea imunităţii colective de 70%. El a mai afirmat că peste 300 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 au fost deja administrate în peste 111 ţări, fiind, astfel, ”mai aproape de revenirea la normalitate”.

”Revenim la normalitate. Peste 300 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 au fost deja administrate în peste 111 ţări. TOATE vaccinurile aprobate în Uniunea Europeană şi în România sunt sigure şi eficiente”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Etapa a treia de vaccinare

Acesta anunţă că va fi deschisă şi cea de-a treia etapă de vaccinare:

Vom deschide în curând şi etapa a treia, ultima, astfel încât, oricine îşi doreşte să se protejeze de Covid-19, să poată să o facă prin vaccinare. România primeşte peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie. Cu cât dobândim mai repede o imunitate colectivă de 70%, cu atât mai repede revenim la viaţa de dinainte de Covid-19”, a mai scris premierul.

Anterior, prmierul a anunţat că din 15 martie va începe a tria etapă de vaccinare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

campanie de vaccinare cine intra in etapa a treia etapa a treia de vaccinare florin citu imunitate colectiva romania
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes