CANCER GASTRIC în galantare! ATENŢIE LA ULTIMUL PERICOL care ne ameninţă sănătatea

Studiul realizat în ultima decadă a lunii aprilie de Asociatia Pro Consumatori (APC) privind calitatea măslinelor, după eticheta a 20 de sortimente comercializate în sistem vrac sau ambalate în recipiente din sticlă sau tablă a relevant faptul că 40% sunt colorate artificial! În plus, măslinele analizate contin 9 tipuri de aditivi alimentari.

Cel putin pentru zona mediteraneană, măslinele intră, alături de grâu si vita de vie, în venerata si nobila triadă alimentară. Specie vegetală aproape misterioasă, măslinul hrăneste oameni si alte fiinte cu fructele sale atât de neobisnuite în dulcea lume a fructelor. Măslinii sunt strâns legati de conditiile de viată relativ aspre ale reliefului uscat si calcaros din bazinul mediteranean, cu veri toride, si nu cedează tentativelor de aclimatizare departe de apele mărilor si acolo unde iernile nu sunt blânde.

Atât fructele, cât si uleiul se bucură de o tot mai mare atentie din partea consumatorilor, motiv pentru care …

Articolul pe larg »»» : CANCER GASTRIC în galantare! SUNT FOARTE OTRĂVITE, deşi se crede că sunt sănătoase. ATENŢIE LA ULTIMUL PERICOL care ne ameninţă sănătatea

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes