Când o vom vedea pe Simona Halep din nou pe teren. Anunțul WTA

Simona Halep în meci
Simona Halep în meci

Circuitul profesionist de tenis feminin (WTA) se va relua pe 3 august la Palermo, cu un turneu internaţional, a anunţat miercuri organismul internaţional. Meciurile de tenis feminin au fost întrerupte la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe Simona Halep o vom bvedea în turneele importante, care vor porni în partea a doua a lunii august, după un alt turneu internaţional, care va fi de pe 10 august, cu turneul de la Cincinnati (relocat la Flushing Meadows), iar apoi US Open (31 august – 13 septembrie).

Următorul turneu important va fi ce de la Madrid, începând cu pe 14 septembrie. Săptămâna următoare, unele vor concura la Roma, altele la Strasbourg, după care se vor regăsi la Roland Garros începând din 27 septembrie.

Roland Garros va fi urmat de turnee în Asia, primele trei în China, la Beijing (din 12 octombrie), Wuhan (19 octombrie) şi Zhengzhou (26 octombrie), apoi în Japonia, la Tokyo (26 octombrie). În Europa se va desfăşura turneul de la Moscova, din 2 noiembrie.

Simona Halep are mari șanse ca și anul acesta să participe la Turneul Campioanelor, care se va disputa în oraşul chinez Shenzhen începând din 9 noiembrie.

Circuitul profesionist masculin de tenis (ATP) se va relua pe 14 august la Washington.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

halepmeciuri simona halepsimona halep
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes