Captură impresionantă de țigări de contrabandă, după ce un șofer a intrat cu maşina într-un stâlp

Un bărbat care transporta cu un autoturism peste 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă a fost prins de poliţiştii din Bacău după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp, el fugind apoi pe un deal, unde a fost găsit.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Bacău, incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20:30, în localitatea Nicolae Bălcescu. Un echipaj de la serviciul rutier al Poliţiei a dat semnal de oprire unui autoturism al cărui şofer nu a oprit.

“Cu sprijinul echipajului de la Postul de Poliţie Faraoani, a fost depistat autoturismul, abandonat în localitatea Faraoani, cu mai multe avarii produse în urma coliziunii cu un stâlp. Şoferul ar fi abandonat vehiculul şi ar fi fugit pe un deal din apropiere, unde, ulterior, a fost depistat de poliţişti. Având răni ce ar fi fost produse în incidentul rutier, a fost transportat la spital pentru îngrijiri. La controlul vehiculului, în maşina bărbatului de 32 ani, din judeţul Suceava, au fost descoperite 12.440 de pachete de ţigări de contrabandă, fără timbru fiscal, estimate la 174.000 de lei, care au fost ridicate, în vederea confiscării”, informează IPJ Bacău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii au dispus indisponibilizarea autoturismului, până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au deschis în acest caz un dosar penal pentru contrabandă cu ţigări, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

captura tigari contrabanda tigari contrabanda bacau tigari de contrabanda
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes