Carantină la intrarea în Italia! România, pe lista roșie

Atâît românii, cât și bulgarii care vor sî intre pe teritoriul Italiei trebuie să stea în carantină timp de 14 zile, a fost anunțul făcut de Ministrul Sănătății italian Roberto Speranza.

„Tocmai am semnat o nouă ordonanță care prevede carantina pentru cetățenii care au stat în România și în Bulgaria în ultimele 14 zile. Această măsură este deja în vigoare pentru toate țările din afara UE și non-Schengen. Virusul nu este învins și continuă să circule. Din această cauză trebuie să fim în continuare atenți și precauți”, a anunțat Roberto Speranza.

Anunțul a fostă făcut după o întâlnire cu Ministrul Afacerilor Externe italian Luigi Di Maio despre situația epidemiologică din alte țări, relatează La Reppublica. În acest moment, Lituania, Finlanda, Republica Moldova și Italia sunt cele patru țări europene în care accesul românilor este interzis odată cu creșterea cazurilor noi de coronoavirus raportate de România.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

carantina italiacarantina la intrarea in italialista rosieromani carantina italia
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes