Cardurile de sănătate expiră la 1 iulie. Măsura luată de CNAS

Adela Cojan, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a vorbit, astăzi, la Radio România Actualități, despre decizia luată în privința cardurilor de sănătate care ar urma să expire.

Valabilitatea acestora va fi prelungită pentru o perioadă de șapte ani. A fost găsită finanțare pentru 4,2 milioane de români care dețineau carduri ce aveau să expire la data de 1 iulie.

”Am obţinut finanţare pentru preungirea valabilităţii acesteia pentru 4,2 milioane de persoane din țara noastră, începând cu data de 1 iulie urmau să expire aceste carduri, or, prelungirea valabilității acestora s-a obținut pentru încă șapte ani”, a declarat Adela Cojan.

Scrierea noului certificat pe CIP-ul cardului se va face în mod automat, iar termenul de valabilitate pentru cardurile emise până la 31 decembrie 2014 va fi de 14 ani de la data emiterii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adela cojan card de sanatate casa nationala de asigurari de sanatate prelungire card de sanatate
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes