Care este riscul de cancer datorat folosirii telefonului mobil

Deși de multe ori se invocă o legătură între apariția cancerului și utilizarea telefoanelor mobile, ne putem întreba dacă această opinie este corectă.

Odată cu progresul tehnologiei au apărut o serie de ipoteze și neîncrederi, susținându-se posibilitatea ca aceasta să dăuneze într-o măsură sau alta sănătății utilizatorilor. În ceea ce privește ideea că telefoanele mobile ar putea fi o cauză a cancerului, putem să ne întrebăm dacă această opinie este corectă.

Probabil că vi se pare cunoscută fraza că ar trebui să ne îngrijorăm cu privire la undele radio emise de smartphone-ul din dotare, întrucât ele pot cauza apariția cancerului. Spre liniștea sufletească a fiecăruia, trebuie să menționez că nu există nicio dovadă solidă care să demonstreze o legătură între apariția cancerului și utilizarea telefonului. Partea proastă este că lucrurile nu sunt niciodată atât de simple.
… »»» Source: Care este riscul de cancer datorat folosirii telefonului mobil

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes