Care sunt avantajele detinerii unui espressor incorporabil?

Electrocasnice de ultima generatie. Savurata pentru a oferi energie, cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi consumate zilnic in intreaga lume.


Preparata rapid la ibric sau savurata in fiecare dimineata sub forma unui sortiment preferat mai complex, aceasta bautura energizeaza, inspira si ne face ziua mai buna.

De este practica achizitionarea unui aparat de cafea?

Exista multe argumente in favoarea achizitionarii unui aparate de preparare a cafelei de ultima generatie, in contexul in care preturile nu mai reprezinte demult un impediment.

In prezent, magazinele de specialitate comercializeaza numeroase tipuri de espressoare incorporabile de calitate la preturi accesibile, oferind si reduceri periodice pentru produsele din aceasta gama.

De ce ti-ai dori insa prezenta unui astfel de aparat in intimitatea bucatariei?

  • Prepararea rapida a cafelei

Exista o varietate de soiuri de cafea disponibile pentru diferitele aparate de preparat cafeaua, acestea din urma fiind prevazute cu diverse functii.

  • Servirea invitatilor cu diferite sortimente de cafea

Cum ar fi ca data viitoare cand iti intrebi invitatii ce cafea vor, acestia sa poata primi fiecare sortimentul preferat: espresso, latte machiatto, cappuccino sau chiar ice coffee?

Cu un aparat de cafea profesional poti face toate sortimentele de cafea mentionate, acesta fiind prevazut cu functii complexe: prepararea spumei din lapte, a cafelei concentrate – espresso scurt si chiar a bauturilor de tip frappuccino.

  • Posibilitatea savurarii unei bauturi speciale la orice ora in intimitatea casei

Multe sunt serile in care evitam orice iesire programata de amici si ne dorim pur si simplu doar sa ajungem acasa, dupa un program de lucru solicitant.

In momentele de ragaz in intimitatea locuintei, abilitatea espressorului de a completa atmosfera linistita cu o cana de cafea este nepretuita.

  • Optiuni nelimitate de utilizare

Fanii tehnologiei avansate a electrocasnicelor se vor declara multumiti de optiunile de utilizare a unui espressor de cafea prevazut cu afisaj sau functie de conectare la bluetooth sau Wifi pentru a-si prepara cafea dinainte sa ajunga in bucatarie.

Exista programe si aplicatii optimizate pentru sistemele de operare Android sau Ios care permit gestionarea de la distanta a electrocasnicelor.

  • Beneficii pentru sanatate

Desi parerile sunt impartite, cafeau ramane si in momentul de fata recomandata spre a fi bauta cu moderatie, existand confirmari ca ar putea ajuta la prevenirea bolilor de ficat, diabetului si chiar prevenirea bolilor de inima.

Ca orice alt aliment sau bautura, consumul excesiv al cafelei poate fi periculos si daunator pentru sanatate. In comparatie cu cafea preparata la ibric, aparatele de preparat cafea sunt aliatul oricui pentru a consuma cu moderatie aceasta licoare energizanta.

La preparare este utilizata o cantitate exacta, optima pentru a se obtine gustul potrivit, care are de fiecare data aceeasi aroma puternica.

  • Eforturi minime de intretinere si curatare

Desi voluminoase, espressoarele comercializate pentru utilizarea la domiciliu nu necesita operatiuni dificile pentru curatare si intretinere.

Majoritatea sunt prevazute cu functie de rasnire a boabelor de cafea si functie de auto-curatare, fapt care inseamna eforturi minine de intretinere si o durata indelungata de functionare.

Este recomandata stergerea periodica a suprafetelor si curatarea tavilor pe care sunt asezate canile, acolo unde se va depozita excesul de apa/lapte/cafea.

Citeste si:


  • [relink id=”791″]
  • [relink id=”2475″]
  • [relink id=”724″]
  • [relink id=”2490″]

 


Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aparat de cafea cafea espressor espressor incorporabil
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes