Carmen Harra – previziune pentru următorii 13 ani: Evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă

Carmen Harra - foto: Instagram
Carmen Harra - foto: Instagram

Clarvăzătoarea Carmen Harra este de părere că în următorii ani omenirea va trece prin vremuri grele. Ea susține că pandemia și protestele nu se vor opri aici, pentru că în următorii 13 ani „războiul psihologic” va continua până la distrugerea viitorului. Asta înseamnă că oamenii trebuie să facă schimbări majore.

”Ne așteaptă vremuri grele pentru 13 ani”, este mesajul pe care Carmen Harra îl afișează pe Instagram, vorbind despre o perioadă în care omenirea poate suferi catastrofe majore.

Dacă nu ne trezim în următorii 13 ani, evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă. Nimeni nu vorbește despre magnitudinea greșelilor din ultimele sute de ani. Umanitatea se poate distruge în viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge”, a declarat recent Carmen Harra luând în calcul pandemia de coronavirus și protestele din SUA care au pornit după moartea lui George Floyd.

”Vom asista la o escaladare a stării de haos, de furie, în America, dar va cuprinde și restul lumii. Revolta asta a explodat în oameni care au stat acasă trei luni și care s-au simțit îngrozitor, abandonați, fără bani. Felul în care această revoltă escaladează va duce la o schimbare fundamentală în legile umanității, la căderea președinției și la schimbări mult mai dramatice decât oricine și le-ar fi putut imaginea.

Eu am spus că virusul ăsta ne va ține închiși în case, ne va teroriza o lună-două, va dispărea ca și cum nu a fost, însă se transformă în altceva”, a mai spus Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

carmen harracarmen harra despre viitorevolutia vietiipreviziune carmen harra
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes