Carmen Iohannis, la sfârşitul vizitei lui Jill Biden în România: O ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!

Carmen Iohannis, la sfârşitul vizitei lui Jill Biden în România: O ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!. Foto: facebook
Carmen Iohannis, la sfârşitul vizitei lui Jill Biden în România: O ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!. Foto: facebook

Carmen Iohannis a scris, sâmbătă, pe Facebook, la finalul vizitei Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, în ţara noastră, că a fost ”o ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!”

”Azi am avut onoarea şi bucuria de a primi vizita Primei Doamne a Statelor Unite, dr. Biden, ocazie care a demonstrat că Respectul, Grija pentru suflet şi Comunicarea n-au graniţe!”, a scris Carmen Iohannis în postarea pe Facebook.

Soţia preşedintelui a postat mai multe fotografii din momentele vizitei lui Jill Biden la Bucureşti.

Carmen Iohannis şi Jill Biden au vizitat sâmbâtă o şcoală din Bucureşti, unde s-au întâlnit cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora.

Carmen Iohannis a mulţumit organizaţiilor nonprofit şi tuturor celor care îi ajută pe refugiaţii ucraineni, precum şi autorităţilor locale. ”Sunt foarte mândră să spun că mereu am ştiut că românii sunt ospitalieri”, a subliniat ea. Jill Biden a afirmat că românii sunt ”minunaţi, adevăraţi eroi”, şi a spus că ”simte că există speranţă”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

carmen iohannis jill biden iohannis biden mesaj carmen iohannis
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes