Cartea Recordurilor – Cele mai lungi picioare din lume: Nu găsesc niciodată haine potrivite – FOTO

O tânără de numai 17 ani a, din Statele Unite, a intrat în Cartea Recordurilor, ea având cele mai lungi picioare din lume.

Maci Currin, la numai 17 ani, are deja 208 cm înălțime, lucru care o face să spere la o carieră de succes în industria modei. Tanăra a recunoscut că nu îi este ușor să aibă picioarele atât de lungi, fiindu-i greu să intre pe ușile din casă, să urce în mașina sau să își găsească haine potrivite.

Piciorul ei stâng măsoară 135,267 cm, în timp ce dreptul este puțin mai scurt: 134,3 cm.

”Eu am cele mai lungi picioare din lume. Când merg la cumpărături dupa haine, nu găsesc niciodată ceva care să-mi vină. Nu îmi pasă ce gândesc oamenii despre mine și din acel moment nu am mai fost afectată de nimic”, a declarat presei Maci Currin.

Adolescenta le-a transmis tuturor celor care au atribute fizice neobișnuite să nu se ascundă, ci să se bucure de calitatile cu care au fost înzestrați.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cartea recordurilorcele mai lungi picioarecele mai lungi picioare din lumemaci currinmaci currin picioare lungi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes